FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål om noon, Københavns nye bæredygtige frokostordning, hvor en række af verdens dygtigste kokke vil jonglere med stor gastronomi, sæsonens råvarer og kreativitet, der kan smages.

Hvor mange kuverter leverer I til?


Vi leverer til minimum 10 kuverter.


Hvornår leveres frokosten?


I kan vælge mellem tre tidsintervaller:
10.30-11.15, 11.00-11.45 eller 11.30-12.15


Hvor leverer I til?


Vi leverer frokostordninger til Storkøbenhavn.


Hvordan leveres frokosten?


Vi leverer selv frokosten i egne elbiler.


Hvad koster en FROKOSTORDNING?


Frokosten koster det samme uanset hvem og hvor mange, I er: 63 kr. per person ekskl. moms.
Dertil kommer et gebyr for levering, der afhænger af, hvor frokosten skal leveres til.


SE MENUEKSEMPEL



Hvordan kan vi justere antallet af kuverter?


Det er muligt at justere antallet af kuverter med +/-5 kuverter fra dag til dag inden kl. 10.
Ved større justeringer kræver det 3 hverdages varsel inden kl. 10. Justeringerne sker via vores digitale platform, hvor det også er muligt at melde ferie mm. Opsigelse er min. løbende måned plus 30 dage.


Er frokosten klar til spisning?


Ja - alt maden er færdiganrettet og klar til servering og spisning.
De varme retter leveres varme i termokasser. Brødet skal skæres i skiver umiddelbart inden spisning.






Tilpasses menuerne diæter og allergener?


Ja -
vi tilbyder at tilpasse retterne efter de fire mest gængse diæter/allergener: vegetarisk, vegansk, glutenfri og laktosefri (eller en kombination af flere). Desuden udvikler vi menuerne sådan, at det er nemt som fx nøddeallergiker at undgå nødder.


Hvad leveres frokosten på?


Vi leverer maden i fade og skåle af porcelæn, glas og emalje.
Fade og skåle er pakket i kasser og termokasser. Når I er færdige med at spise, skyller I madrester af fade og skåle, og så tager vi gårsdagens service med retur, når vi leverer dagens frokost.




Hvad er forskellen på Green noon og Full noon?


Vi tilbyder to forskellige menuer. De to menuer kan kombineres henover ugens dage, eksempelvis Green noon mandag, onsdag og fredag og Full noon tirsdag og torsdag. Green noon er vores vegetariske menu, der består af to forskellige varme retter (hvoraf den ene typisk er vegansk) serveret med varmt tilbehør og forskellige salater, pålæg, toppings og cremer/saucer/dressinger. Full noon er vores menu med kød/fjerkræ/fisk, der består af en varm ret serveret med varmt tilbehør og forskellige salater, pålæg,


FANDT DU IKKE SVAR? KONTAKT OS