Mad udviklet af topkokke fra hele verden, lavet fra bunden hver morgen i Nordhavn. Fyldt med økologi, sæson og holdning – og uden kompromiser.
Det er frokost, der skal smage af noget. Løfte energien. Og give jer lyst til at sætte jer sammen hver dag kl. 12.
Det her er til jer, der endnu ikke har prøvet noon.
Vi vil nemlig gerne gøre det let (og lidt modigt) for jer at skifte den gamle frokostordning ud med noget, der smager af mere.
Bestil noon til jeres virksomhed og prøv vores frokost i en uge. Er I ikke begejstrede, så sender vi ikke en regning. Punktum.
Udover vores faste team af nogle af de bedste kokke herhjemme, har vi allieret os med en lang række af vores gode kokkevenner fra hele verdens toprestauranter. Alle kokkene vil bidrage med frokostmenuer, der dukker op med jævne mellemrum i frokostordningen.
Hver uge serverer vi frokostretter udviklet af nogle af de dygtigste kokke fra hele verden. Kokkene bidrager med deres signaturretter og favoritopskrifter fra hjemmekøkkenet.
Vi vil bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed – med grønne menuer, upcycling, levering i elbiler og meget mere.
Vi holder til i noon Eatery, en kantine, som vi åbnede i oktober 2024. Her har vi skabt et moderne madunivers med plads til mange spisende gæster og vores eget surdejsbageri. Med beliggenhed i Pakhus 47 på Sundkaj 125 i Nordhavn byder vi på en fantastisk udsigt over vandet, mens vi dagligt tilbereder maden fra bunden med fokus på lokale, økologiske sæsonråvarer.