

Mad udviklet af topkokke fra hele verden, lavet fra bunden hver morgen i Nordhavn. Fyldt med økologi, sæson og holdning – og uden kompromiser.
Det er frokost, der skal smage af noget. Løfte energien. Og give jer lyst til at sætte jer sammen hver dag kl. 12.
Det her er til jer, der endnu ikke har prøvet noon.
Vi vil nemlig gerne gøre det let (og lidt modigt) for jer at skifte den gamle frokostordning ud med noget, der smager af mere.
Bestil noon til jeres virksomhed og prøv vores frokost i en uge. Er I ikke begejstrede, så sender vi ikke en regning. Punktum.

Udover vores faste team af nogle af de bedste kokke herhjemme, har vi allieret os med en lang række af vores gode kokkevenner fra hele verdens toprestauranter. Alle kokkene vil bidrage med frokostmenuer, der dukker op med jævne mellemrum i frokostordningen.
Det skal være nemt, eller faktisk uimodståeligt lækkert, at tage en beslutning, der bidrager til den grønne omstilling.
Med bl.a. grønne menuer, upcycling og levering i elbiler vil vi bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed.
En grøn frokostordning fra noon til 50 personer kan spare atmosfæren for op mod 14 tons CO2 per år. På den måde kan en enkel beslutning om valg af frokostordning i en virksomhed have en reel effekt i CO2-regnskabet.
