Vi vil skabe noget
at samles om

Teambillede med kvinde og to mænd

Vi er Ida Marie, Carl Johan og Karlos, og udover at arbejde sammen, er vi tre gode venner, der elsker mad. Vi elsker at lave mad, spise mad, tale om mad. Og vi tror på, at god mad kan flytte bjerge, mennesker og verden. Så nu bygger vi Noon med alt, hvad vi har!

Kontakt os

Ida Marie Banke

Kommercielt Ansvarlig

Cand.merc.(kom), Food Architect og tidl. forretningsudviklingschef i Meyers Køkken (Venues, Event- og Frokostcatering) gennem 3 år. Før Meyers selvstændig konsulent og madiværksætter.


idamarie@nooncph.dk

Carl Johan Paulsen

Adm. Direktør

Cand.merc og tidl. direktør i Meyers Køkken i 10 år med ansvar for Venues, Event- og Frokostcatering (samt undervejs Meyers Madhus, Bagerier og Retail). Forretning vokset fra 14 til 250m/år i omsætning. Årets leder 2020 i konkurrence med 15.000 andre ledere.

carljohan@nooncph.dk

Karlos Ponte

Gastronomisk Ansvarlig

15 års erfaring fra high end restauranter i hele verden (noma, 2 * i Vevey m.fl.) og en af de mest indflydelsesrige kokke i 2010'erne i København som køkkenchef og ejer af restaurant Taller og PMY. Født i Venezuela.

karlos@nooncph.dk

En del af en
større mission

Noon er sat i verden for at hæve barren for, hvad en firmafrokost er og kan. Den bedste mad skaber samtaler, bygger bro og giver energi. Vi tror nemlig på, at vi kan bidrage til at skabe bedre arbejdspladser og en gladere, grønnere verden gennem velsmag og begejstring.

Noon er en del af selskabet Table,
der skaber og driver madvirksomheder.