Skabt til store og mellemstore virksomheder
Vores hybridkantiner er en kombination af den traditionelle kantine og en frokostordning. Her bliver der hverken gået ned på kvalitet, smag eller bekvemmelighed.
I praksis fungerer det således: Vores erfarne team forbereder måltiderne i vores centralkøkken med omhu og ekspertise, baseret på opskrifter fra Michelin-kokke fra hele verden. Disse måltider bliver derefter leveret til jeres virksomheds anretterkøkken, hvor vores faste noon-vært står klar til at præsentere og sluttilberede hvert måltid.
Hør mere om hvad I kan forvente, hvordan I
kommer i gang og hvor nemt det er.
Vegetarisk
M. KØD/FISK
Det Bedste fra begge menuer
Et uddrag af de gæste kokke der hver dag giver inspiration til de menuer vi serverer i vores hybridkantiner.
Udover vores faste team af nogle af de bedste kokke herhjemme, har vi allieret os med en lang række af vores gode kokkevenner fra hele verdens toprestauranter. Alle kokkene vil bidrage med frokostmenuer, der dukker op med jævne mellemrum i frokostordningen.
Det skal være nemt, eller faktisk uimodståeligt lækkert, at tage en beslutning, der bidrager til den grønne omstilling.
Med bl.a. grønne menuer, upcycling og levering i elbiler vil vi bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed.
En grøn frokostordning fra noon til 50 personer kan spare atmosfæren for op mod 14 tons CO2 per år. På den måde kan en enkel beslutning om valg af frokostordning i en virksomhed have en reel effekt i CO2-regnskabet.
Hver uge serverer vi frokostretter udviklet af nogle af de dygtigste kokke fra hele verden. Kokkene bidrager med deres signaturretter og favoritopskrifter fra hjemmekøkkenet.
Vi vil bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed – med grønne menuer, upcycling, levering i elbiler og meget mere.
Vi holder til på BaneGaarden i København - i én af de ni gamle trælader bygger vi et køkken, lige mellem bageri, hønsegård og højbede, hvorfra vi hver dag vil lave maden fra bunden af lokale, økologiske sæsonråvarer.